Što još možeš raditi na internetu kada ti je dosadno?!

Što još možeš raditi na internetu kada ti je dosadno?!

1. Zabavi se uz prijevod stranica – Napiši kraći tekst i prevedi ga na neki strani jezik pomoću stranica za prijevod, zatim tekst ponovno vrati na hrvatski. Vidjet ćeš koliko takav prijevod može biti smiješan i zanimljiv, pogotovo ukoliko prođe kroz više jezika i prijevoda.

2.  Pretražuj – otvori neki od pretraživača, npr. Google i potraži sve informacije koje si već htio provjeriti, ali nisi imao vremena, ili jednostavno pretražuj sve što te inače zanima, informacije o glumcima, serijama, grupama i slično. Ukoliko ti je zemljopis slabija strana možeš istraživati karte, udaljenost između gradova i slično.

3. U tražilicu upiši svoje ime – nije loše ponekad provjeriti što piše baš o tebi i da li uopće ima poneka informacija, a možda saznaš i neke zanimljive informacije o ljudima koji imaju isto ime i prezime kao ti.

4. Igraj besplatne online igre – imaš jako puno zanimljivih igrica koje možeš besplatno igrati na internetu, iskoristi tu mogućnost.

5. Pregledavaj šaljive video isječke – postoji jako puno zanimljivih isječaka koji su postavljeni na Internet kako bi zabavljali ljude.

6. Pregledavaj fotografije – upiši ime neke slavne osobe i pogledaj kakve sve fotografije o njoj/njemu postoje. Sigurno ćeš se iznenaditi kako su izgledali u mladosti.

7. Piši blog – ukoliko imaš talenta za pisanje, dovoljno kreativnosti i želiš podijeliti svoje mišljenje s drugima blog je idealno rješenje. Započni već danas.