19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

Što je gore od toga da loše ispadaš na fotografijama?! Da takvu tvoju fotografiju postave na Facebook i još te označe..

Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

Što je gore od toga da loše ispadaš na fotografijama?! Da takvu tvoju fotografiju postave na Facebook i još te označe. Evo nekoliko savjeta kako u svakom trenutku fotografiranja ostaviti što bolji dojam:

– Koristi izbjeljivače za zube. Žuti zubi uvijek ostavljaju dojam neuredne osobe, a posebno ukoliko se voliš smiješiti. Uz samo malo truda, dojam se vrlo lako može popraviti.

– Fotografiraj se na što osvjetljenijim mjestima. Posebno je dobro da svjetlost pada točno na tebe.

– Stručnjaci kažu kako je većini ljudi na fotografijama lice dosta svjetlije od vrata zbog reakcije pudera na svjetlost, kako bi to spriječila, puder nanesi i na vrat.

– Pozu koja ti najbolje pristaje dosta je teško pronaći, no, pokušaj s ovom na slici ispod, ona vrlo rijetko kome da ne pristaje.

– Nemoj zaboraviti nanijeti rumenilo, možda čak i u nešto većoj količini nego inače. Osim toga, identična kombinacija rumenila i ruža za usne uvijek ostavlja dobar dojam.

– Kod kuće već isprobaj u kakvom izdanju najbolje izgledaš na fotografijama i to primjenjuj. Posebnu pažnju obrati na osmijeh. On je vrlo važan faktor u fotografiranju.

– Nosi boje koje ti najbolje pristaju.

– Nanesi što više slojeva maskare, a ne bi bilo loše koristiti i tamnu olovku za oči ili tuš koji će ih dodatno istaknuti.

– Ukoliko se fotografiraš izbliza fotoaparat digni nešto više i lagano ga pod kutom nagni prema dole, tako će tvoje lice izgledati bolje.

– Izbjegavaj korištenje jakih sjajila jer ona na slikama uglavnom izgledaju prenapadno.

– Ukoliko više voliš crno – bijele fotografije onda se nemoj ustručavati nanijeti nešto više šminke.