29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Za i protiv Twittera

Za: Učinkovita komunikacija - Vrlo brzo možeš doći do potrebnih informacija, saznati novosti...

Za i protiv Twittera

Za: Učinkovita komunikacija

Vrlo brzo možeš doći do potrebnih informacija, saznati novosti i što se događa kod drugih, slavnih i poznatih osoba, u svijetu i slično. Novosti se ovdje šire vrlo brzo. Također, ukoliko postaviš neko pitanje vrlo brzo možeš doći do konkretnog odgovora ukoliko imaš dovoljno sljedbenika.

Protiv: Previše nepotrebnih informacija

Twitter od tebe traži da pišeš što radiš, no, neke osobe to shvaćaju previše doslovno. U moru informacija poput idem ručati, ručao sam, idem spavati, probudio sam se i slično, možeš propustiti one stvarno bitne.

Za: Stručna znanja

Mnogi stručnjaci koriste Twitter i spremni su ti pomoći ukoliko nešto pitaš bez obzira o čemu se radilo. Na primjer, ukoliko se baviš web dizajnom i slijediš web dizajn grupu, ukoliko se pojave neki problemi ili nejasnoće prilikom dizajniranja nove stranice Twitter je pravo mjesto da pitaš stručnjake što dalje.

Protiv: Arogantne osobe

Naravno, kao i svugdje oko nas, one postoje i na Twitteru. Takva osoba će uvijek kritizirati zašto postavljaš pitanje koje je već bilo prije nekoliko dana, no, na tebi je da se kao i u stvarnom životu, na njih ne obazireš previše i ignoriraš ih.