20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Što ako ste izgubili lozinku za Facebook?!

Ukoliko se želite osigurati da su vaše privatne informacije sigurne, svakako se preporučuje imati različitu lozinku od one koju koristite za ostale društvene stranice, mailove...

Što ako ste izgubili lozinku za Facebook?!

Ukoliko se želite osigurati da su vaše privatne informacije sigurne, svakako se preporučuje imati različitu lozinku od one koju koristite za ostale društvene stranice, mailove i slično. No, što je veći broj različitih lozinki, veća je mogućnost i da ćete je zaboraviti. Ukoliko zaboravite lozinku za Facebook ovo su koraci koje trebate napraviti kako bi je resetirali:

– Idete na početnu stranicu Facebooka gdje inače upisujete svoje podatke. Ispod kućice za lozinku vam je link – Zaboravili ste lozinku i na njega trebate kliknuti.

– Zatim vam se nudi mogućnosti mogućnost upisa emaila ili broja mobitela kako biste obnovili svoju lozinku. Upišite svoj email.

– Nakon upisa emaila otvara se polje u kojem vam se pojavljuju dvije riječi koje trebate unijeti odvojene s razmakom.

– Nakon što ste unijeli riječi Facebook vam pokazuje profil koji je povezan s email adresom koju ste prethodno upisali. Ukoliko je to vaš profil kliknite na – Poništi mi lozinku.

– Sada biste se trebali ulogirati u svoj mail te provjeriti da li vam je poslan aktivacijski kod. Kod iz maila prepišite u za to predviđeno kućište na Facebooku i kliknite na – Potvrdi.

– Sada trebate upisati svoju novu lozinku te je još jednom potvrditi. Kada unesete podatke kliknite na – Promijeni lozinku.

– Ukoliko ste sve dobro napravili onda bi vam se sada trebao otvoriti vaš Facebook profil. Zapamtite ili zapišite svoju novu lozinku.

– Ako nešto nije u redu, ponovite postupak.