29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

6 stvari koje možeš raditi na Facebooku

Ponovno se poveži sa starim prijateljima – potraži osobe s kojima si išao u školu, kolege s posla, prijatelje koji su se odselili...

6 stvari koje možeš raditi na Facebooku

1. Ponovno se poveži sa starim prijateljima – potraži osobe s kojima si išao u školu, kolege s posla, prijatelje koji su se odselili i slično.

2. Dopisuj se na chatu – bez obzira što neke osobe ne viđaš često, oni sigurno žele znati što se s tobom događa, isto kao što i ti želite znati sve o njima. Chat ti u tome može pomoći, besplatan je a komunikacija ide brže nego putem običnih poruka.

3. Postavljaj fotografije – sigurno imaš zanimljive albume s ljetovanja, skijanja i slično. Ukoliko češće postavljaš fotografije Facebook će ti postati zanimljiviji.

4. Organiziraj događaje – što god organiziraš (rođendan, zabave i sl.) pozivnice možeš poslati i putem Facebooka.

5. Učlani se u grupe – na Facebooku postoji toliko grupa da sigurno možeš pronaći one koje su ti zanimljive i čija te ažuriranja posebno zanimaju.

6. Prati što se događa s tvojim prijateljima – nemoj Facebook koristiti samo za promociju sebe, komentiraj statuse i fotografije prijatelja, interesiraj se za ono s čim se oni bave i sl.