28. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Zašto koristiti Twitter?

Twitter je alat koji vam pomaže dijeliti s drugima ono što se događa u pravo sada, umrežavati se s drugima te promovirati...

Zašto koristiti Twitter?

Twitter je alat koji vam pomaže dijeliti s drugima ono što se događa u pravo sada, umrežavati se s drugima te promovirati posao kojim se bavite.

– Društveno umrežavanje
Twitter vam daje mogućnost da drugim korisnicima kažete što ste radili. Imate na raspolaganju 140 znakova u kojima trebate reći sve što želite. To je u jednostavnim crtama, no, inovativne aplikacije su Twitter pretvorili u jednu od najpopularnijih društvenih stranica.

– Stručno umrežavanje
Twitter vam omogućuje povezivanje i stvaranje novih kontakata do kojih inače ne biste mogli doći. Većina osoba do kojih pokušavate doći a ne uspijevate pronaći email adresu je na Twitteru, spomenite ga u svome cvrkutu i vrlo vjerojatno je da ćete dobiti odgovor.

– Blog i promocija web stranice
Twitter možete koristiti i kako bi promovirali svoj blog ili web stranicu, te privukli nove čitatelje. Poslovni subjekti mogu koristiti Twitter kako bi ponudili posebne ponude i promocije svojim klijentima.

– Inovativnost
Ukoliko želite iskoristiti Twitter maksimalno, onda trebate iskoristiti svoju inovativnost i napraviti nešto što će vam privući nove čitatelje. Primjer je jedan restoran koji narudžbe za jelo prima putem ove društvene mreže.