16. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Tajna pronalaska idealnog partnera na Facebooku

Ukoliko nemate partnera, sigurno već znate da je Facebook dobro mjesto za pronalazak istog. No, budući da Facebook nudi poprilično širok izbor, teško je...

Tajna pronalaska idealnog partnera na Facebooku

Ukoliko nemate partnera, sigurno već znate da je Facebook dobro mjesto za pronalazak istog. No, budući da Facebook nudi poprilično širok izbor, teško je pronaći nekog tko vama odgovara. Ovo su savjeti kako što učinkovitije pretraživati ovu društvenu mrežu kako biste pronašli što zanimljivije osobe:

– Postavke privatnosti podesite tako da vaš profil ili barem neke osnovne informacije mogu vidjeti i prijatelji prijatelja. Tako im dajete mogućnost da vas primijete i ukoliko imate zajedničke interese čak vam se i jave. Budite iskreni sa informacijama koje postavljate na Facebook jer pretvaranjem sigurno nećete daleko dospjeti.

– Pogledajte malo prijatelje svojih prijatelje. Svakako je korisno pretražiti i profile od prijatelja svojih prijatelja. Ukoliko pronađete nekog tko bi vam mogao odgovarati imate se kod koga raspitati i kakav je zapravo i da li je zauzet. Tako ćete sebi olakšati potragu, a i biti sigurniji u iskrenost, budući da gotovo sve informacije možete provjeriti kod zajedničkih prijatelja.

– Pridružite se grupama koje vas zanimaju. Jedan od dobrih načina za pronalazak partnera je i učlanjivanje u grupe koje vas zanimaju i druženje s ljudima sličnih interesa. Tako odmah u startu imate dobru poveznicu.

– Budite strpljivi. Nemojte ništa forsirati jer ćete se na taj način samo udaljiti od željenog cilja. Ukoliko budete previše naporni, udaljit ćete od sebe osobe i kod kojih bi inače imali šanse. Imajte na umu da nisu svi svakodnevno na profilu, neke osobe svoj profil provjeravaju jednom tjedno, stoga, ako mu pošaljete poruku i ne odgovori u istom danu, nema mjesta za paniku. A ukoliko ne odgovori i nakon desetak dana ili ne prihvati zahtjev za prijateljstvom, nema potrebe za ponovnim javljanjem jer ćete izgledati očajno, radije potražite nekog novog koji vrijedi vašeg truda.