28. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

6 tipova osoba koje biste na Facebooku trebali izbjegavati

1. Umišljenog prijatelja- On je sto posto siguran da je to što on radi najbolje, sve što on ima je najbolje i po njegovom trebaš biti ponosan...

6 tipova osoba koje biste na Facebooku trebali izbjegavati

1. Umišljenog prijatelja
On je sto posto siguran da je to što on radi najbolje, sve što on ima je najbolje i po njegovom trebaš biti ponosan što ti je uopće prijatelj… Sve navedeno naravno dokazuje i svojim statusima i komentarima svakodnevno. Možda to prije na njemu niste primjećivali, ali na Facebooku se takve stvari posebno ističu. Nemojte se ustručavati sakriti njegove objave ili ga izbrisati iz prijatelja.

2. Prijatelja koji bi bar trebao pokušati biti skroman
Svi i tako već znate da ima sve to poželi, no, da li je to potrebno posebno naglašavati na Facebooku?! Naravno da nije. I tako, dok se vi vozite gradskim prijevozom čitate njegov status kako se upravo vozi u svom novom BMW-u…. I to već četvrti put ovaj tjedan…

3. Prijatelja koji ima 1.000 prijatelja viška
Da li stvarno želite na Facebooku ljudima biti samo broj. Nema nikakve potrebe za prihvaćanjem zahtjeva za prijateljstvo od osoba koje šalju apsolutno svima zahtjeve. Neka vaš Facebook bude ipak nešto privatniji, okružite se s ljudima samo koje stvarno dobro poznajete, ili ih želite upoznati.

4. Prijatelja koji svaki svoj korak mora opisati na Facebooku
Naravno da vam je drago kada vidite objave od ljudi do kojih vam je stalo, no, želite li baš znati što radi u svakom trenutku, gdje se nalazi, što je danas jeo za ručak i sl. Naravno da ne. Ovakve osobe izbjegavajte u širokom luku.

5. Prijatelja koji ne može preboljeti bivšu
Naravno da je svaki prekid bolan i da treba vremena da se prijeđe preko toga, ali ukoliko vam je stalo do tog prijatelja pokušajte mu objasniti kako iskazivanje osjećaja na Facebooku, pisanje o njoj i traženje zajedničkih pjesama i fotografija neće pomoći. Prije ili kasnije će morati krenuti dalje, dakle, bolje što prije kako ne biste morali sakriti i njegove objave. Takve osobe šire negativnu energiju, a ne žele se pomaknuti iz tog kruga.

6. Prijatelja koji nema život
Igrice i aplikacije na Facebooku su njegov život, svaki dan dobijete barem jedan zahtjev za neku novu super, odličnu najbolju igricu koju jednostavno morate isprobati. Pokušajte iskoristiti onu mogućnost blokiranja zahtjeva od određenih osoba.