28. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Istaknite se na Facebooku

Facebook ima preko 600 milijuna aktivnih korisnika, a gotovo 50% njih ovu društvenu mrežu koristi svakodnevno. Da je Facebook zemlja bila bi...

Istaknite se na Facebooku

Facebook ima preko 600 milijuna aktivnih korisnika, a gotovo 50% njih ovu društvenu mrežu koristi svakodnevno. Da je Facebook zemlja bila bi treća najveća na svijetu. Kako biti drugačiji, a ipak ostati svoj na Facebooku nije lako, no, sljedeći savjeti bi vam mogli pomoći u tome:

Budite posebni – Nemojte objavljivati ono što je popularno nego samo ono što vam se stvarno sviđa. Također, nemojte postavljati tisuće fotografija nego među njima pronađite one koje su stvarno posebne i nešto predstavljaju. Za prijatelje prihvaćajte samo osobe koje stvarno poznajete. Nema nikakve svrhe imati više stotina prijatelja koje niti ne poznajete.

Nemojte se ustručavati pisati privatne statuse – Naravno da ni u čemu nije dobro pretjerivati, no, nema ništa loše u tome da kažete što mislite i osjećate. No, budite spremni i na komentare i upite znatiželjnih prijatelja. Također, ukoliko je to neka veća promjena, bliske prijatelje prvo obavijestite na neki drugi način pa tek onda promijenite status na Facebooku.

Koristite inovacije u svoju korist – Nemojte uporno bježati od svih novih stvari koje Facebook nudi, neke od njih stvarno mogu biti zanimljive i učiniti vaš profil posebnim.

Na kraju, bitno je da iz svega što vam Facebook nudi odaberete ono što vama odgovara (ne vašim prijateljima, kolegama, roditeljima ili zato što je jednostavno popularno) i da vaš profil stvarno pokazuje vašu stvarnu sliku.