20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Pokaži mu na Facebooku da ti se sviđa

Kako nekome putem Facebooka pokazati da te zanima je prilično teško s obzirom na...

Pokaži mu na Facebooku da ti se sviđa

Kako nekome putem Facebooka pokazati da te zanima je prilično teško s obzirom na konkurenciju i osobe koje redovito komentiraju fotografije prijatelja iako nemaju nikakve ozbiljne namjere. Evo što trebaš napraviti kako bi te on ipak primijetio:

1. Bockaj ga – a ukoliko uzvrati možeš i ponoviti nekoliko puta. No, neke granice ipak postoje. Nemoj ostaviti dojam kao da si uz kompjuter i čekaš njegovu reakciju.

2. Flertuj – Javi mu se kada je online, reci mu da ti se sviđa njegova profilna fotografija, ukoliko ima fotografije nekih slobodnih aktivnosti pitaj ga od kad se s tim bavi, gdje i slično…

3.  Promijeni svoju profilnu fotografiju – Pronađi fotografiju koja te najbolje opisuje i na kojoj su izražene tvoje prednosti.

4.  Promijeni svoj Facebook status veze – neka zna da si slobodna.

5. Nemoj biti previše dostupna – 24 satna dostupnost na Facebooku nije dobar izbor jer ćeš uvijek biti tu kada se ulogira, malo nedostupnosti dobro dođe.

6. Komentiraj njegove fotografije, no, umjereno, samo one koje su ti stvarno zanimljive. No, nemoj ići previše u prošlost kroz Timeline, usredotoči se samo na one novije kako ne bi izgledalo kao da ti je omiljena aktivnost proučavanje njegovog profila.