18. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

5 ljubavnih Facebook pogreški koje svi činimo

Svatko zna bar nekoga kome je Facebook upropastio vezu. Svi uglavnom znamo i što ne bi trebali činiti, a ipak to činimo. U takve stvari se ubrajaju i ove navedene ispod...

5 ljubavnih Facebook pogreški koje svi činimo

Svatko zna bar nekoga kome je Facebook upropastio vezu. Svi uglavnom znamo i što ne bi trebali činiti, a ipak to činimo. U takve stvari se ubrajaju i ove navedene ispod.

-1- Zajednički profil  – Vi ste odvojene osobe, zbog toga vam trebaju i razdvojeni profili.

-2- Ljutiti izljevi – „Zabunom“ ste poslali poruku svim muškarcima koje poznajete, a ne samo njemu. Nije uvjerljivo. Svi lako prozru kroz takve stvari.

-3- Zajedničke fotografije – U redu je staviti fotografije s ljetovanja, proslave, skijanja, odmora, izleta, zabave… Ali vaša fotografija postavljena 100 puta sa 100 različitih efekata natjerat će ga da bježi glavom bez obzira.

-3- Status veze – Možda ste već izašli nekoliko puta, mnogo se dopisujete, ali pričekajte. Sa Facebook statusom veze nemojte žuriti.

-4- Poruke na zidu – Nemojte žuriti ni s porukama na zidu ako ste zajedno kratko vrijeme. Time što mu lajkate sve njegove fotografije to bi ga moglo prestrašiti.

-5- Pasivno agresivno ponašanje – Ako imate jedan dan ljubavne izljeve, a sutradan ga ignorirate,  na taj način ćete stvoriti konfuziju, a ne zdravu vezu.