19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako pronaći djevojku na facebooku?

Kako bi uspješno pronašao djevojku koja će ti odgovarati na facebooku moraš imati...

Kako pronaći djevojku na facebooku?

Kako bi uspješno pronašao djevojku koja će ti odgovarati na facebooku moraš imati dobar plan. Nije najbolja opcija poslati svim zgodnim curama zahtjev za prijateljstvo i čekati jer tako ništa nećeš postići, osim dugo čekati. Ovo su savjeti kako bi vaš trud bio što uspješniji:

1. Pronađi djevojku za koju misliš da bi ti mogla odgovarati ali u prijateljima svojih prijatelja. Tako ćeš umanjiti početnu negativnost jer će vidjeti da imate nekog zajedničkog prijatelja, a uostalom to uvijek može biti i povod za razgovor. Uz zahtjev nemoj slati i poruku jer ćeš na taj način privući na sebe pažnju na negativan način.

2. Nakon što prihvati zahtjev za prijateljstvom imaš mogućnost gledati njen zid i osobne informacije. Iskoristi to i provjeri koliko ti se sviđa kao osoba, da li su ti zanimljivi njeni komentari, interesi, fan stranice… Takve stvari puno više govore o njoj nego što se na prvi pogled čini. No, nemoj zaboraviti i ostale fotografije, iskoristi sve rednosti suvremene tehnologije.

3. Ukoliko je prošla prva dva koraka i osjećaš kako bi moglo biti kemije vrijeme je da uspostaviš kontakt. Najbolje bi bilo započeti dopisivanje komentarom na neku njenu aktivnost, video ili grupu u koju se učlanila. No, to ne znači da joj trebaš popuniti cijeli zid, umjerenost je ključna!

4. Nakon što si joj dao do znanja da postojiš, čekaj sljedeću pravu priliku. Kada stavi na svoj zid neku tužnu pjesmu ili status u kojem pokazuje da je neraspoložena, razočarana, da joj je dosadno i slično pošalji joj privatnu poruku i nadaj se da će odgovoriti. Ako odgovori bilo što duže od jedne riječi to je zeleno svjetlo i vrijedi se potruditi. No, ukoliko te ignorira nemoj ništa forsirati nego cijeli proces započni kod neke druge (izbjegavaj njene prijateljice).