29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

10 osobnosti na Facebooku

Već ste sigurno primijetili kako većinu svojih prijatelja možete svrstati o određene kategorije osobnosti...

10 osobnosti na Facebooku

Već ste sigurno primijetili kako većinu svojih prijatelja možete svrstati o određene kategorije osobnosti, a stručnjaci su napravili i nove kategorije pa pokušajte procijeniti  u kojim kategorijama imate najviše prijatelja i u koju spadate vi?

1. Mama – Svakodnevno postavlja fotografije i statuse o svim pothvatima svog djeteta, i nijedno drugo dijete nije  toliko zanimljivo kao njeno i to će često htjeti dokazati.

2. Političar – Agresivno komentiranje svih političkih događanja u svijetu, te ne prihvaćanje razgovora o tome, s obzirom da je njegovo mišljenje ipak najvažnije i uvijek točno.

3. Procjenjivač – Najugodnije se osjeća kada promatra druge profile, bez komentiranja i pokazivanja da je online, ali zna sve što se događa na ovoj društvenoj mreži.

4. Prijatelj koji dijeli apsolutno sve na Facebooku – Osoba koja nema filtera, sve što vidi ili mu se dogodi mora podijeliti sa svim prijateljima.

5. Dramatičar – Ne postavlja često statuse, ali kada nešto napiše uvijek je vezano uz njegove uspone ili padove, najčešće sredina u ovakvoj situaciji ne postoji.

6. Egoist – Osoba koja je aktivna na Facebooku samo kada ima uspone u životu i to želi podijeliti s drugima. Samopromocija mu je uvijek na prvom mjestu.

7. Misteriozan – Osoba koja postavlja statuse tako da oni zahtijevaju pitanje ispod. Npr. Koji dan, užas…

8. Spoiler – Osoba koja na svom statusu ima potrebu opisati kraj svih filmova koje je pogledao.

9. Pesimist – Osoba koja u svemu što se događa vidi nešto negativno i ima potrebu svakodnevno to pojasniti svim svojim prijateljima.

10.Mr.Nice Guy – osoba koja povremeno ima status o događajima iz života ili nekakav komentar na aktualna događanja, no, dozvoljava drugima da kažu svoje mišljenje. Prijatelji znaju što se s njim događa, no, ne nije previše detaljan. Ovo je osobnost kojoj bi zapravo svi trebali težiti.