28. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Web stranice i aplikacije koje će pomoći novim mamama

Recepti.covermagazin.com - Stranica koja će vam olakšati svakodnevno kuhanje. Kroz tražilicu možete odabrati...

Web stranice i aplikacije koje će pomoći novim mamama

1. Recepti.covermagazin.com  – Stranica koja će vam olakšati svakodnevno kuhanje. Kroz tražilicu možete odabrati kategoriju i olakšati sebi potragu (glavna jela, jela od riže, jela od mesa, jela od povrća, prilozi, tjestenine, torte i kolači…) ali i po vremenu kuhanja (do 10min, do 30min, do 1h, do 2h, preko 2h…). Osim toga pronaći ćete i praktične savjete o začinima, pripremanju zimnice, čuvanju hrane, preporukama o načinu kuhanja i sl.

2. Pageonce Money & Bills – aplikacija koja će vam pomoći dovesti u red vaše financije. Ukoliko imate prinovu u obitelji sada morate računati i na neke nove troškove koje ovdje možete evidentirati i pratiti. Ova aplikacija prati za vas i datume dospijeća računa te vas podsjeća kada iste trebate i platiti.

3. Fun Finder – aplikacija koja će vama i vašem djetetu upotpuniti dane i učiniti ih zanimljivijima. Unutar aplikacije odaberete koliko godina ima vaše dijete i koju kategoriju igara želite te ćete dobiti informacije o igrama, obrazovnim aktivnostima i sl.

4. Instant Playdates – aplikacija pomoću koje se dogovarate sa Facebook prijateljima kada i gdje se idete igrati s djecom.