20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako održati kvalitetnu vezu unatoč Facebooku?!

Suvremena tehnologija i društvene mreže su olakšale parovima...

Kako održati kvalitetnu vezu unatoč Facebooku?!

Suvremena tehnologija i društvene mreže su olakšale parovima komunikaciju, ali problemi svejedno nastaju i s njima se ponekad teško nositi pa vode i do prekida. Slijede savjeti kako održati vezu kvalitetnom unatoč profilima na Facebooku:

–    Nemojte prečesto kontrolirati partnerov profil. Ukoliko nešto ne smijete saznati, vrlo je vjerojatno da se neće pojaviti baš na njegovom zidu. Čestim provjeravanjem samo sebi stvarate stres, a uvijek postoji i mogućnost pogrešnog shvaćanja nekih komentara koji su zapravo i nevažni.

–    Slobodno vrijeme koje imate provodite zajedno a ne dopisujući se preko Facebooka.

–    Dok ste zajedno zaboravite na Facebook. Ništa toliko bitno se neće dogoditi da morate stalno kontrolirati događaje kako nešto ne biste propustili.

–    Nemojte oponašati ono što rade vaše prijatelji. Ukoliko oni nešto naprave, označe se da su posjetili neko mjesto, to ne mora značiti da morate i vi. Radite ono što vi želite, a ne što vam Facebook i njegovi korisnici nameću.

–    Pokušajte stalno držati u glavi misao da Facebook nije kopija stvarnog života. Ne morate prijaviti sve što radite kako bi drugi znali da je vama i vašem partneru zabavno. Ta informacija je dovoljna i samo vama.

–    Nemojte dopustiti da Facebook utječe na vašu produktivnost jer će to direktno utjecati na vaše zadovoljstvo postignutim, a to će se reflektirati i na vaš odnos s partnerom.