Kako izbrisati profil na Instagramu

__________ oglas __________

brisanje instagrama

Kako izbrisati profil na Instagramu

Ukoliko želite izbrisati svoj profil na Instagramu potrebno je prijaviti se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom na njihovu web stranicu Instagram.com.

Kliknite na svoje korisničko ime ili fotografiju i odaberite uređivanje profila. Nakon toga idete na dno stranice i odaberete mogućnost brisanja svog profila na ovoj društvenoj mreži.

Nakon što odaberete ovu mogućnost, sve fotografije, video isječci, komentari i prijateljstva će biti u potpunosti obrisani te ih nije moguće vratiti. Također, neko vrijeme se nećete moći ni ponovno registrirati sa istim korisničkim imenom.

oglas
 
22 Komentara
 1. Kako da izbrišem instagram znači samo profil a da mi nalog na ostalim društvenim mrežama ostane
  Znači samo da obrišem instagram i podatke na njemu

 2. Znači već sam imala jedan profil i i zaboravila sam šifru sad ovaj drugi profil samo sam izasla i nisam se mogla vratiti kako da izbrisem instagram profil

 3. Moze li mi neko pomoci oko sljedeceg;
  Imam instagram, koristim ga bez problema jer ulazim preko FB. Hocu skroz da izbrisem instagram ali sam zaboravio sifru ( instagrama), tako da, kad idem na ono ,,zaboravili ste lozinku” oni mi posalju novu sifru na mail ali ja ne mogu uci jer, kako sam rekao, zaboravio sam sifru? Volio bih kada bi mi neko dao konkretnu pomoc jer sam pokusavao na dosta nacina.
  Hvala

 4. Posto sam stalno pokusavala izbrisati profil na inst. nisam uspjela, nikako da mi posalju kako da obnovim sifru mejlom, e sad moze li mi se ukinuti racunn ako me blokiraju i koliko je blokiranja potrebno?? Molim na odgovoru i hvala unaprijed.

 5. Ja ne mogu izbrisati nikako profil ne pise mi to da izbrisem profil a stvarno potrebno mi je ds ga izbrisem.ima li neki drugi nacin.

 6. Kada komentiram slike izbaci mi gresku a do jucer sam mogla komentirati tu istu sliku a sad mi izbacuje da je greska zbog privatnosti

 7. Selena Marija i meni takodje!Vise puta sam pokusavao da izbrisem aplikaciju sa telefona pa da je ponovo instaliram ali nista, ukoliko neko zna sta da radimo neka nam pomogne!

 8. Hej narode. Poludela sam od Instagrama. Radio je lepo. Ali odjednom mi trazi da potvrdim broj telefona. Ja upisem broj ali onaj kod za potvrdu ne stize uopste.
  Ne mogu nista da uradim. Zeznuo mi je nekoliko naloga koji stoje i ja ne mogu nista da uradim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.