25. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Učinkovit online flert

Online dating može za nekoga tko ne provodi inače dosta vremena za kompjuterom zvučati prilično zastrašujuće, ali oni koji dosta vremena provode online shvaćaju...

Učinkovit online flert

Online dating može za nekoga tko ne provodi inače dosta vremena za kompjuterom zvučati prilično zastrašujuće, ali oni koji dosta vremena provode online shvaćaju koliko je to zapravo jednostavan način za upoznavanje novih ljudi.

To je dosta dobar način za upoznavanje novih ljudi koji  žive u istoj državi, gradu, odnosno dijelu grada, a s kojima imate neke zajedničke interese. Online flert je jedan od načina na koji možete privući nekoga da biste se dogovorili za neku kavu i bolje upoznavanje. Evo što učiniti kako biste dobili pažnju od neke osobe:

1.  Humor – Humor je sexy, ali on je individualan, ovisi o osobi. Nemojte se pretvarati nego budite ono što jeste i zabavljajte se.

2.  Jednostavnost – Nemojte odmah pri samom upoznavanju sve nepotrebno komplicirati. Opustite se i budite što jednostavniji.

3.  Komplimentiranje – Bez obzira da li se radilo o dečku ili curi komplimentiranje svakome godi. No, budite iskreni, nemojte pretjerivati .   Svi smo mi svjesni svoga izgleda, ponašanja i sl. i dobro znamo kada netko nije iskren i pretjeruje.

4.  Zanimljivost – Unesite malo zagonetnosti u pitanja koja postavljate, kao i ona na koja odgovarate.