20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Što je Pinterest i kako vam može koristiti

Društvena mreža koja vam može pomaći da ostanete u kontaktu sami sa sobom.

Što je Pinterest i kako vam može koristiti

Facebook koristite da biste ostali u kontaktu sa svojim prijateljima, ali jeste li znali da postoji društvena mreža koja vam može pomaći da ostanete u kontaktu sami sa sobom.

Pinterest je društvena mreža koja omogućava korisnicima da virtualno dijele i otkrivaju nove interese. Možete postavljati svoje fotografije, dijeliti fotografije i postove koje ste negdje na webu prepoznali kao kvalitetne ili ih možete samo pretraživati.

Svojim konceptom ova društvena mreža fokusirana je na životni stil određene osobe. Prilikom registracije odabrat ćete svoje interese koji će vam se pojavljivati na zidu. Cilj mreže nije da vas poveže s ljudima koje znate, nego da vas poveže s ljudima širom cvijeta s kojima imate zajedničke interese.

Na primjer, ako vas zanima uređenje stana, odabrat ćete interese redekoriranje stana, uređenje doma i npr. uređenje kupaonice, a zatim će vam se na vašem zidu pojavljivati atraktivne fotografije i ideje vezane na tu temu.

Pinterest je nevjerojatno dobra alatka za pronalaženje novih ideja kada ste zaglavili u rutini.

Na primjer ukoliko nemate novih ideja za igru s djetetom dovoljno je da na Pinterestu odaberete interes igre za djecu i vidjet ćete stotine novih ideja i prijedloga. Slično je sa svakim interesom i tematikom koja vas zanima.