29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Što raditi na internetu kada ti je dosadno?!

- Glazba - Na internetu možeš pronaći sve albume omiljenih pjevača, poslušati nove, ali i ...

Što raditi na internetu kada ti je dosadno?!

– Glazba – Na internetu možeš pronaći sve albume omiljenih pjevača, poslušati nove, ali i stare pjesme, pogledati video spotove za omiljene pjesme bez obzira koju vrstu glazbe slušaš.

– Tražilica – Kada ti je dosadno bilo koja tražilica može ublažiti dosadu. Potraži sve što te zanima, od informacija iz politike, sporta, detalja o omiljenim glumcima, pa čak i informacija o susjedima… Sigurno ćeš pronaći nešto zanimljivo (Google, Yahoo, Live…).

– Shopping – Internet je dobar način za kupovinu. Provjeri kojom svotom novca raspolažeš kako ne bi pretjerao i provjeri kako se kreću cijene svega što te zanima (Ebay, Amazon…).

– Web Discovery – Ukoliko si više istraživački tip i voliš surfanje razne web stranice i servisi  mogu u tome  pomoći. Pomoći će ti da otkriješ ono najbolje od web stranica u tisućama kategorija.

– Usavršavaj svoje znanje – Danas svi vole znati što više informacija, pogotovo onih koje mogu nečemu i poslužiti. Milijuni korisnika putem računala dijele svoje znanje, uključite se i vi (Wikipedia, Answers, bbc, Yahoo Answers).

– Igre – Na internetu je mnoštvo igara kojima možeš upotpuniti svoje slobodno vrijeme

– Društvene mreže – Čovjek je društveno biće, stoga nije čudno da postoji toliko društvenih mreža na kojima se možeš ponovno povezati sa starim prijateljima, udaljenim članovima obitelji ili upoznati nekog novog (Facebook, Twitter…).

– Video – Vrlo popularan na internetu. Možeš pronaći mnoštvo različitih videa za svaki ukus.