19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

8 najboljih načina kako upropastiti online dating

Dečki često govore kako nemaju dosta fotografija sebe pa često stavljaju slike koje su stare čak desetak godina, s maturalne večeri...

8 najboljih načina kako upropastiti online dating

1. Stare fotografije

Dečki često govore kako nemaju dosta fotografija sebe pa  stavljaju slike koje su stare čak desetak godina, s maturalne večeri ili nečijeg vjenčanja. Zar stvarno misliš da jednom kada se upoznate neće shvatiti koliko godina zapravo imaš?!

2. Fotografije ispred ogledala

Negativan dojam ostavljate i s fotografijama ispred ogledala, vjeruj to djevojkama uopće nije zanimljivo, čak i ukoliko ti takvu fotografiju komentiraju najčešće je to iz zabave. Radije dopusti nekom drugom da te fotografira.

3. Fotografije u kojima si bez majice

Kada netko vidi ovakvu vašu fotografiju prvo što može pomisliti je: „Zašto si gol?!“ Tako nećeš privući djevojku, bez obzira o kakvim mišićima se radilo, radije potraži neku normalniju fotografiju.

4. Pretjerivanje u komplimentima

U redu, svaka djevojka voli čuti kompliment, no, ne voli pretjerivanja koja vrlo brzo otkrije. Napiši nešto kratko i zanimljivo, nemoj se uvlačiti u rasprave što joj dobro stoji, a što ne jer tu jedino možeš izgubiti.

5. Previše planiranja

Čak i ako voliš planirati, nemoj priznati kako imaš isplaniran cijeli život, pa čak i vjenčanje, samo što tu nedostaje mladenka. Pokušaj biti malo opušteniji, ali i fleksibilniji.

6. Previše obećanja

Bez obzira što ti se čini kako bi baš ta djevojka mogla biti ljubav tvog života pokušaj ipak biti malo realniji. Još uvijek niste ni izašli na kavu. Nemoj započinjati priče o zajedničkoj budućnosti!

7. Razgovor o bivšoj

Zaboravi na nju, nemoj pokazivati njene fotografije sve i da je miss svijeta nemoj pričati o vašem odnosu. Ukoliko stvarno želiš započeti nešto novo, vrijeme je da ostaviš prošlost iza sebe.

8. Kukanje kako vam je dosadno odmah na prvom spoju

Prvi spoj većinom nije ugodan jer ste oboje pod pritiskom, ali i povećalom, osjećaš se kao da druga strana samo čeka što ćeš reći pogrešno. Vrlo često se pojavljuju i dosta negativni komentari. Pokušaj biti tolerantniji, nikome nije lako u ovakvom trenutku, možda ni vi nju niste impresionirali. Pružite joj i drugu priliku (ako je ona pruži vama :-)) kako biste mogli opuštenije razgovarati o svemu.