28. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

5 profilnih fotografija koje vas mogu koštati karijere

Profilna fotografija je dostupna svima, pa čak i ako niste prijatelji na Facebooku sa svojim šefom ili kolegama, ili ukoliko tražite posao, oni mogu vidjeti...

5 profilnih fotografija koje vas mogu koštati karijere

Profilna fotografija je dostupna svima, pa čak i ako niste prijatelji na Facebooku sa svojim šefom ili kolegama, ili ukoliko tražite posao, oni mogu vidjeti vašu profilnu fotografiju.

Ovo je 5 profilnih fotografija koje biste trebali izbjegavati jer vam mogu samo naškoditi:

1. Fotografija vaše stražnjice u novim hlačama – i ako slikate svoje nove hlače, nema potrebe da takvu fotografiju postavljate na Facebook. Čak i ako s time želite nešto reći, radije napišite status.

2. Fotografije u kojima pokazujete baš sve svoje atribute – neke stvari javnost ipak ne mora, a vrlo vjerojatno i ne želi znati.

3. Fotografije ljubimaca – svi znaju da volite svoga ljubimca, ali postavljanje njegove slike za svoju profilnu fotografiju je ipak malo previše.

4. Fotografiju iz ranog djetinjstva – ovakve fotografije su poželjne u albumima, na zidu i slično, ali ne i za profilnu fotografiju.

5. Fotografiju zadnjeg izlaska – nju također postavite, ali u posebnom albumu neka je mogu vidjeti samo prijatelji ili osobe koje želite da je vide.