29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Tajnost lozinke

Već nam je više puta rečeno kako svoju lozinku ne smijemo nikome govoriti, čak ni najboljim prijateljima. No, ponekad jednostavno poželimo s prijateljima podijeliti neke stvari koje im iz njihovog profila nisu dostupne, u većini slučajeva nešto potpuno bezazleno.

Tajnost lozinke

Već nam je više puta rečeno kako svoju lozinku ne smijemo nikome govoriti, čak ni najboljim prijateljima. No, ponekad jednostavno poželimo s prijateljima podijeliti neke stvari koje im iz njihovog profila nisu dostupne, u većini slučajeva nešto potpuno bezazleno, no, jesmo li svjesni da na taj način toj osobi otvoreno dajemo da pristupa našem profilu kada god to poželi. Prije nego što im kažemo lozinku svakako treba dobro razmisliti koliko smo dobri s tom osobom i koliko joj vjerujemo.

Također, ukoliko odlučimo partneru dati lozinku to mu na neki način treba biti čast jer želimo sve podijeliti s njim, no, pitanje je da li želimo zapravo toliko tog dijeliti s nekim?! Ponekad nije loše, koliko god smo zaljubljeni, ipak sebi ostaviti barem malo privatnosti.

Bitno je da očekujemo da lozinka koju smo im dali kako bi nam promijenili background ili dodali neke efekte, aplikacije na profil… neće poslužiti samo tome te da će ta osoba imati pristup svemu što radimo na tom profilu.

Ukoliko ste ih već podijelili s nekim bilo bi korisno da to ne zaboravite s vremenom i ukoliko se prestanete družiti s tom osobom ili prekinete vezu da lozinku promijenite.