Kategorija: E-MAIL & KOMP

22. srpnja 2020. 1

E-mailove provjeravajte periodično

By COVER magazin

Većini ljudi u uredu nedostaje koncentracije i teško se usredotočuju na određeni zadatak. Stalno provjeravanje e-mailova doprinosi tome. Provjeravanje mailova svakih 20 sekundi „pojest“ će vaš radni dan i upropastiti osjećaj plana.

2. srpnja 2020. 0

Kako ostaviti dečka/curu e-mailom?!

By COVER magazin

Prekidanje e-mailom nije baš preporučljivo ni nježno, no, ponekad je jednostavno neizbježno i svakako bolje od jednostavnog ignoriranja te osobe. Ukoliko je vaša veza bila kratka i niste se previše vezali jedno uz drugo, onda je bitno da budete direktni i iskreni.

8. svibnja 2020. 2

Dvije najvažnije stvari kod osvajanja cura mailom

By COVER magazin

Koketiranje putem e-maila je odličan način da pronađete ljubav, ali i da se zabavite. Međutim, napravite li to pogrešno možete ispasti prava budala. Prva stvar koju biste trebali znati je da cure vole biti u blizu dečki u čijem se društvu osjećaju dobro.

4. srpnja 2013. 0

Što ako vas ostavi e-mailom?!

By COVER magazin

Nema lijepog načina za prekid, a pogotovo ne u pisanoj komunikaciji. Nemoj razmišljati zbog čega je to napravio/la na ovakav način i tražiti detaljnije objašnjenje, podnesi to dostojanstveno, a ovo su savjeti kako spriječiti još veće neugodnosti:

12. studenoga 2012. 0

Kultura maila

By COVER magazin

E-mail je, vjerojatno, nakon telefona najvažnije komunikacijsko otkriće. Danas se većina odnosa stvara i razvija kroz komunikaciju e-mailom. Uglavnom se svima sviđa takva vrsta komunikacije, jer zadovoljava sve potrebe, dozvoljava i brzu i odgođenu reakciju.