Kako poslati grupni mail u GMAIL-u sa skrivenom adresom primatelja?

Može se raditi o zaštiti privatnosti i e-mail adresa, ali i o tome da ne želite da se zna tko sve prima e-mail, te da nisu svima dostupne e-mail adrese primatelja, postoji način da pošaljete e-mail na više adresa, a da nije vidljivo kome se taj e-mail šalje. Na taj način svi primatelji će primiti e-mail, ali neće vidjeti mail adrese osoba kojima je poslan mail.

Video pozivi preko kompjutera – najbolje aplikacije

Video pozivi preko kompjutera – najbolje aplikacije Video pozivi preko kompjutera i laptopa su ponekad jednostavniji izbor nego preko mobitela budući da su veći zasloni, stabilniji i ne morat ih držati u ruci. Često imaju i bolji i brži internet nego mobiteli. Ovo su neke od najboljih i najpopularnijih aplikacija za video pozive preko kompjutora… Nastavi čitati Video pozivi preko kompjutera – najbolje aplikacije

Kultura maila

E-mail je, vjerojatno, nakon telefona najvažnije komunikacijsko otkriće. Danas se većina odnosa stvara i razvija kroz komunikaciju e-mailom. Uglavnom se svima sviđa takva vrsta komunikacije, jer zadovoljava sve potrebe, dozvoljava i brzu i odgođenu reakciju.