22. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako ostaviti dečka/curu e-mailom?!

Prekidanje e-mailom nije baš preporučljivo ni nježno, no, ponekad je jednostavno neizbježno i svakako bolje od jednostavnog ignoriranja te osobe. Ukoliko je vaša veza bila kratka i niste se previše vezali jedno uz drugo, onda je bitno da budete direktni i iskreni.

Kako ostaviti dečka/curu e-mailom?!

Prekidanje e-mailom nije baš preporučljivo ni nježno, no, ponekad je jednostavno neizbježno i svakako bolje od jednostavnog ignoriranja te osobe.

– Ukoliko je vaša veza bila kratka i niste se previše vezali jedno uz drugo, onda je bitno da budete direktni i iskreni. Nema potrebe za okolišanjem i uljepšavanjem činjenica kao ni smišljanjem već otrcanih fraza. Recite točno što nije išlo i to je to. Možete ostati prijatelji, ne morate, što god vam u tom trenutku odgovara, iskrenost je nešto što svi cijene i sigurno će vas tako najbolje shvatiti.

– Ukoliko ste već duže vrijeme s nekim ta osoba vjerojatno zaslužuje i iskren razgovor, no, ako trenutno nemate druge opcije e-mailom mu možete naslutiti o čemu se radi i pripremiti ga, ali obavezno dogovoriti i kavu ukoliko je to moguće. Ne morate ostati najbolji prijatelji, ali ako ga ostavite e-mailom lako se može pretvoriti u neprijatelja.

Prekidanje veze e-mailom izbjegavajte posebno ako ga ostavljate zbog nekih tračeva koje ste čuli o njemu. Pružite mu priliku da vam objasni o čemu se radi, inače biste se vrlo brzo mogli pokajati.