Kako saznati da li je tvoja online simpatija zainteresirana za tebe?!

Kako saznati da li je tvoja online simpatija zainteresirana za tebe

Kako saznati da li je tvoja online simpatija zainteresirana za tebe?!

Online dating je dosta specifičan budući da se sa simpatijom samo dopisuješ, no, nakon nekog vremena vrijeme je i za prvi spoj poslije kojeg većinom ostane dosta nedoumica, da li si mu se svidjela, hoće li te nazvati i slično. Nije klasičan prvi spoj jer se vi već znate, no, ipak ne dovoljno. Ovo su signali koji pokazuju da mu je bilo ugodno u tvom društvu i da želi ponovni susret:

1. Način na koji te gleda – obrati pažnju na njegov pogled. Ukoliko te gleda duboko u oči kada razgovarate vjerojatno si ga već osvojila.

2. Kada ga pogledaš on se nasmiješi – to također daje pozitivan signal. Smiješak je vrlo važan jer je on najčešće automatski odgovor, osim ako se smješka samo kako bi bio pristojan, zato je važno da odašilje još neki od drugih navedenih signala.

3. Kada hodate pokušava ti se što više približiti – na taj način pokušava pokazati kako mu je tvoje društvo ugodno i da želi da se još više zbližite.

4. Ispituje te o prošlosti – ovo ponekad nije ugodno, jer ne želiš na prvom spoju razgovarati o prošlim vezama, no, na taj način on pokazuje da je zainteresiran. Veći je problem ako ga ništa ne zanima.

5. Razgovara o sljedećem spoju – vrlo očito i izravno. Odmah ti pokazuje, ali i govori da je zainteresiran za buduća druženja.

6. Ne odgovara na druge pozive – to je znak da je stvarno zainteresiran te da ne želi biti prekidan u razgovoru s tobom. No, nemoj se ljutiti ako se ponekad i javi na neki važan poziv.

7. Ponudi ti pratnju do stana – znači da se brine o tebi, ali i sto tako i da je zainteresiran za poljubac.

8. Predlaže načine kako da produžite spoj – vrlo dobar način da ti pokaže da mu je stalo. Ako nakon jednog pića odmah naručuje drugo, predlaže šetnju, večeru i slično pokazuje ti da mu je ugodno.

Vezano:

Kako se svidjeti simpatiji i kako znati sviđate li joj se [ LJUBAV ]