Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

      1 komentar na Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

Oglas

Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

Što je gore od toga da loše ispadaš na fotografijama?! Da takvu tvoju fotografiju postave na Facebook i još te označe. Evo nekoliko savjeta kako u svakom trenutku fotografiranja ostaviti što bolji dojam:

– Koristi izbjeljivače za zube. Žuti zubi uvijek ostavljaju dojam neuredne osobe, a posebno ukoliko se voliš smiješiti. Uz samo malo truda, dojam se vrlo lako može popraviti.

– Fotografiraj se na što osvjetljenijim mjestima. Posebno je dobro da svjetlost pada točno na tebe.

– Stručnjaci kažu kako je većini ljudi na fotografijama lice dosta svjetlije od vrata zbog reakcije pudera na svjetlost, kako bi to spriječila, puder nanesi i na vrat.

– Pozu koja ti najbolje pristaje dosta je teško pronaći, no, pokušaj s ovom na slici ispod, ona vrlo rijetko kome da ne pristaje.

– Nemoj zaboraviti nanijeti rumenilo, možda čak i u nešto većoj količini nego inače. Osim toga, identična kombinacija rumenila i ruža za usne uvijek ostavlja dobar dojam.

– Kod kuće već isprobaj u kakvom izdanju najbolje izgledaš na fotografijama i to primjenjuj. Posebnu pažnju obrati na osmijeh. On je vrlo važan faktor u fotografiranju.

– Nosi boje koje ti najbolje pristaju.

– Nanesi što više slojeva maskare, a ne bi bilo loše koristiti i tamnu olovku za oči ili tuš koji će ih dodatno istaknuti.

– Ukoliko se fotografiraš izbliza fotoaparat digni nešto više i lagano ga pod kutom nagni prema dole, tako će tvoje lice izgledati bolje.

– Izbjegavaj korištenje jakih sjajila jer ona na slikama uglavnom izgledaju prenapadno.

– Ukoliko više voliš crno – bijele fotografije onda se nemoj ustručavati nanijeti nešto više šminke.

1 comment on “Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

  1. Pingback: Tehton » Kako odabrati idealnu fotografiju za Facebook profil?!

Odgovori

*