23. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako vam Facebook može pomoći smršaviti?!

Obavještavajte svoje prijatelje o rezultatima. Ne morate pisati status ukoliko ne želite da svi znaju, ali možete otvoriti temu i slati privatne poruke nekolicini...

Kako vam Facebook može pomoći smršaviti?!

Kako vam Facebook može pomoći smršaviti?!

1. Obavještavajte svoje prijatelje o rezultatima. Ne morate pisati status ukoliko ne želite da svi znaju, ali možete otvoriti temu i slati privatne poruke nekolicini prijatelja koje to zanima i koji vas bodre. Dogovorite se kada ćete točno slati poruke (npr. svakih 5 dana) i toga se pridržavajte. Čim znate da imate obveze nekome reći promjene, vi ćete se više pridržavati plana mršavljenja.

2. Mijenjajte svoju profilnu fotografiju svaki put kada dođete do određene težine. Vi ćete znati da ste nešto konkretno napravili, a podrška prijatelja će vas dodatno potaknuti. Neka i drugi vide da ste odlučili nešto promijeniti.

3. Provjerite Facebook stranice i grupe koje sadrže savjete za mršavljenje od ljudi koji su prošli kroz sličnu situaciju kao vi.

4. Neka vam osobe koje manje volite budu dodatan poticaj. Njihove fotografije vas trebaju dodatno ohrabriti i potaknuti da dođete do željene kilaže.

Mršavljenje bez dijete

https://covermagazin.com/?p=26816