19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Mobilne aplikacije koje će vas dovesti u formu

Couch to 5k – Aplikacija koja će vas motivirati na vježbanje. Vrlo jednostavna i učinkovita...

Mobilne aplikacije koje će vas dovesti u formu

–          Pokrenite se –

Couch to 5k – Aplikacija koja će vas motivirati na vježbanje. Vrlo jednostavna i učinkovita aplikacija koja vas vodi kroz hodanje i trčanje na optimalan način.

Pocket Yoga – Joga guru je s vama kad god to poželite. Nudi vam vježbe koje možete izvoditi bilo gdje. Aplikacija dolazi uz prateću glazbu, no, ako vam ne odgovara možete dodati svoje omiljene pjesme.

Gorilla Workout – Volite vježbanje ali nemate vremena za odlazak u teretanu. Onda je ova aplikacija za vas idealna. Nudi vam kratke i brze vježbe koje možete izvoditi bilo gdje i to bez neke posebne opreme.

Mobil fit COVERmagazin – Web stranica prilagođena mobilnim telefonima na hrvatskom jeziku s vježbama koje možete izvoditi dok gledate TV  ili sjedite za računalom.

–          Pazite na prehranu –

MyFitnessPal – Aplikacija s kojom vam brojanje unesenih  i potrošenih kalorija postaje jednostavno. Ukoliko pokušavate smršavjeti ova aplikacija će vam i u tome pomoći jer ona prati napredak i po tome vam predviđa koliko će vam biti potrebno da dođete do svojih ciljeva.

Fooducate – Ova aplikacija će vam pomoći pronaći hranu koja ima prave nutritivne vrijednosti. Usporedite ono što biste htjeli za doručak i pronađite ono najbolje za vas.