24. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Top 5 traženih fitness programa na internetu

S novom godinom dolaze i novogodišnje odluke...

Top 5 traženih fitness programa na internetu

S novom godinom dolaze i novogodišnje odluke koje počinju sa realizacijom odmah nakon praznika. Ovo je top 5 traženih fitness programa na internetu poslije nove godine:

1.    CrossFit

Fitness program jakog intenziteta CrossFit je najtraženiji fitness program na internetu na samom početku 2014. godine. Program nije za one slabije jer je prije bio korišten za treniranje vojnika, policajaca, atletičara i sl. a uključuje kardio vježbe, gimnastiku te dizanje utega. Ovaj tip vježbanja uglavnom traže muškarci.

2.    Joga

Ovaj oblik vježbanja je sve popularniji što pokazuje i statistika. Bazira se na istezanju i meditaciji. Pretraživanje pojma joga za početnike je na samom početku 2014. skočio za čak 822%.

3.    Zumba

Ukoliko želite vježbanje pretvoriti u plesnu zabavu onda je zumba za vas. Aerobik program inspiriran latinoameričkim plesom u kojem se sluša latinoamerička glazba. Oko 72% pretraživanja za zumbom su žene.

4.    Insanity

Insanity program traje 60 dana. Aktivira se cijelo tijelo a uglavnom se izvode poznate vježbe poput trbušnjaka, sklekova i slično.

5.    P90X

Program koji preporučuju mnoge zvijezde poput Pink, Sheryl Crow, Demi Moore i Ashtona Kutchera. Vježba se kod kuće a uz DVD dobijete i nutricionistički plan.