18. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Da li je tvoj online partner pravi za tebe?!

Na samim počecima veze tvoj partner se čini gotovo pa savršenim, no, kroz neko određeno vrijeme saznaš i neke druge stvari o njemu koje ti manje odgovaraju. Ovo su 4 pitanja koja trebaš...

Da li je tvoj online partner pravi za tebe?!

Na samim počecima veze tvoj partner se čini gotovo pa savršenim, no, kroz neko određeno vrijeme saznaš i neke druge stvari o njemu koje ti manje odgovaraju. Ovo su 4 pitanja koja trebaš sebi postaviti odmah na početku veze kako bi spriječila razočarenja u budućnosti:

1.    Da li je tvoj način života potpuna suprotnost njegovom?

Slični interesi i hobiji svakako čini vrijeme koje zajedno provodite lakšim i jednostavnijim. Naravno da ne moraš voljeti apsolutno sve iste stvari kao on, ljudi se razlikuju, no, morate imati sličan način života ili tempo kako biste jedno drugo lakše pratili u svemu.

2.    Da li se njegov plan za budućnost poklapa s tvojim?

Naravno da ne morate imati isplaniranu starost, no, da li se njegov plan za sljedećih 5 godina barem okvirno podudara s tvojim. Ukoliko je njegova najveća želja otputovati negdje na usavršavanje na nekoliko godina, a ti ne želiš ići iz grada u kojem si sada možda oboje gubite vrijeme.

3.    Poštuješ li ono što je njemu najvažnije u životu?

Ukoliko je on izuzetno obiteljski orijentiran, jesi li spremna vikende provoditi kod njegove rodbine, ukoliko mu je obrazovanje jako važno jesi li spremna na to da će možda ići na stručna usavršavanja u druge gradove ili ukoliko mu je posao na prvom mjestu i spreman je otputovati u drugu zemlju radi promaknuća jesi li spremna ići s njim? Naravno da ne možeš sve znati nakon nekoliko spojeva, no, barem okvirno možeš znati koliko si spremna prilagoditi se.

4.    Ima li neke ljude ili čak kućne ljubimce za koje ne možeš zamisliti da vrijeme provodiš s njima?

Partnera biraš, ali ne i njegove prijatelje i kućne ljubimce. Ne možeš očekivati da ti se apsolutno svi njegovi prijatelji sviđaju, uvijek postoji jedna ili dvije osobe koje ti manje odgovaraju, ali to je neka granica. Njegovi prijatelji će ubrzo postati i tvoji, da li to uopće želiš?

Također, problem je i kod kućnih ljubimaca, da li ima mačku na koju si alergična ili psa koji žvače sve što mu dođe pod nos pa tako i tvoje treće cipele, razmisli da li si spremna na takve kompromise.