19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

5 načina da ti društvene mreže postanu zanimljivije

Češće koristi Tweet i Re-tweet. Napiši svoj status i komentiraj druge. Uključi se u rasprave i otvoreno reci...

5 načina da ti društvene mreže postanu zanimljivije

1. Češće koristi Tweet i Re-tweet. Napiši svoj status i komentiraj druge. Uključi se u rasprave i otvoreno reci svoje mišljenje o temi.

2. Facebook statuse završavaj s pitanjem. Na taj način ćeš potaknuti svoje prijatelje da komentiraju i postat će ti zanimljivije provoditi vrijeme na ovoj društvenoj mreži, a usputno ćeš saznati dosta korisnih informacija. Npr. Ukoliko putuješ negdje pitaj za savjet što posjetiti, što izbjegavati i slično.

3. Nemoj se bojati napisati nešto čudno i neočekivano. Ukoliko napišeš nešto takvo, na taj način će ti postati samo zanimljivije budući da ćeš neprestano očekivati odgovore a možda se upustiti i u neku dublju raspravu s nekim od svojih prijatelja.

4. Pokloni nešto. Iskoristi društvene mreže kako bi drugima poklonio nešto što tebi više nije potrebno, ili imaš viška. Napravit ćeš dobro djelo a isto tako dobiti nove sljedbenike/prijatelje.

5. Stavljaj video isječke. Dobar spot, smiješna izvedba neke pjesme ili čak neki koristan video svakako zaslužuju mjesto na tvome zidu.