8 znakova da ste ovisni o Facebooku

Svi vole Facebook. To je odličan način da održite vezu s prijateljima i razgovarate s ljudima za koje ste mislili da više nikad nećete. A uz sposobnost da dijelite vijesti, slike i videe s obitelji i prijateljima učinio je život zanimljivijim. Baš zbog toga može biti vrlo ovisan.

-1- Reklamirate Facebook

Svaki put kada upoznate nekog tko nije na Facebooku počinjete mu pričati o svim koristima zbog kojih treba profil. Facebook bi vas mogao zaposliti za dovođenje novih korisnika.

-2- Pratite prijatelje

Osim što znate točno koliko prijatelji imaju prijatelja, točno znate i koliko prijatelja ima vaš dečko, bivši dečko, njegova djevojka…

-3- Ne znate svoje prijatelje

Ako nikad niste razgovarali uživo s dosta svojih prijatelja ili ih ne pozdravljate, a možda ni ne prepoznajete na ulici kada vidite.

-4- Uzbuđuje vas svako bockanje

Ne primjećujete više tipa koji vam se smiješi sa šanka kafića, ali zato vas oduševljava svaki put ponovno bockanje.

-5- Živite preko Facebooka

Zaboravili ste da je danas rođendan najboljem prijatelju, sve dok vas Facebook nije podsjetio. Poslali ste mu zagrljaj preko Facebooka, a ako bude te sreće mogli biste mu poslati i tortu. Što bi više mogao očekivati?!

-6- Odbijate pozive

Odbijate pozive za druženja kako biste mogli igrati neku od Facebook igara.

-7- Volite aplikacije

Ne možete odlučiti da li da idete na posao? Pitajte magičnu 8 aplikaciju. Pitate se kako se danas osjećate. Nasumični stihovi će vam to najbolje reći.

-8-  Vrijeme leti

Shvatite da ste proveli dva sata gledajući fotografije osobe koju nikad niste upoznali. Dan jednostavno nema dovoljno sati za sve ono što Facebook nudi…