18. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako smanjiti broj prijatelja na Facebooku?!

Ovo su najbolji načini da smanjiš broj prijatelja na Facebooku, ukoliko slijediš savjete ispod ostat će samo oni najizdržljiviji...

Kako smanjiti broj prijatelja na Facebooku?!

Ovo su najbolji načini da smanjiš broj prijatelja na Facebooku, ukoliko slijediš savjete ispod ostat će samo oni najizdržljiviji.

– Postavljanje jako puno fotografija i označavanje prijatelja na njima. Naravno da je dobro postaviti na Facebook poneki album, ali postavljanje svake fotografije, sa svakog mogućeg izlaska, šetnje, a posebno smiješnih fotografija je dobar način za smanjivanje broja prijatelja.

– Česti statusi o svemu što radiš. Jesi li siguran da tvoji prijatelji žele znati da si ti danas pojeo najbolji hamburger na svijetu, pa da si zatim išao popiti kavu s prijateljem, pa igrati pikado, zatim na večeru kući, pa gledao televiziju… Ukoliko sve to objavljuješ svaki dan broj tvojih prijatelja će značajno početi opadati.

– Previše samopromocije. Imaš najboljeg prijatelja na svijetu, ti si najbolji u onome što radiš, ukoliko nešto novo napraviš svima šalješ obavijest, otvoriš nekoliko svojih fan stranica i pozivaš sve svoje prijatelje da se učlane.

– Svoje svađe/prekid rješavaš preko Facebook zida. Postavljanje statusa, objava, pjesama kojima drugima pokazuješ kako je tvoja bivša cura potpuno nezanimljiva će zasigurno značajno smanjiti broj tvojih prijatelja.