Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu?!

Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu

Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu

Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu?!

– Nabavi web kameru. Prvo provjeri da li tvoje računalo ima već instaliranu kameru budući da većina novijih računala već ima ugrađenu. Ukoliko nema, svakako je kupi, u današnje vrijeme ona više nije tako skupa i vrlo vjerojatno je sebi možeš priuštiti, a ona će značajno popraviti tvoj odnos s partnerom budući da ćete se ipak moći vidjeti iako ste kilometrima udaljeni.

– Ukoliko nemaš uvijek pristup internetu i ne možete svaki dan razmjenjivati emailove i chatati, nemojte zaboraviti na telefon. Bilo bi dobro da se minimalno jednom tjedno čujete i telefonskim putem. Naravno, ukoliko je to moguće.

– Bez obzira da li si romantična osoba ili nisi, bilo bi dobro ponekad napisati i ljubavni sms ili email. Naravno da nije dobro pretjerivati, ali malo više iskazivanja ljubavi vas može dodatno zbližiti.

– Ostavite kratku ljubavnu poruku na njegovoj sekretarici. To nije skupo, on ne mora biti dostupan, a svakako mu može uljepšati dan, ne moraš previše govoriti, dovoljno je reći da ga voliš, da ti nedostaje i da se nadaš da će imati uspješan dan.

– Sve rasprave i konflikte rješavajte preko telefona, nikad putem emaila. Problem je što je email pisana komunikacija i tvoj partner ne zna kojim tonom nešto govoriš te lako može puno toga pogrešno razumjeti. Kako biste to izbjegli takve stvari rješavajte razgovorom.

– Šalji mu fotografije. Pronađi fotografiju na kojoj ste vas dvoje zajedno i pošalji mu emailom. Fotografije će održati kemiju.

Ostavite komentar

*