20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu?!

Nabavi web kameru. Prvo provjeri da li tvoje računalo ima već instaliranu kameru budući da većina novijih računala već ima ugrađenu. Ukoliko nema, svakako je kupi, u današnje vrijeme...

Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu

Kako modernom tehnologijom poboljšati vezu na daljinu?!

– Nabavi web kameru. Prvo provjeri da li tvoje računalo ima već instaliranu kameru budući da većina novijih računala već ima ugrađenu. Ukoliko nema, svakako je kupi, u današnje vrijeme ona više nije tako skupa i vrlo vjerojatno je sebi možeš priuštiti, a ona će značajno popraviti tvoj odnos s partnerom budući da ćete se ipak moći vidjeti iako ste kilometrima udaljeni.

– Ukoliko nemaš uvijek pristup internetu i ne možete svaki dan razmjenjivati emailove i chatati, nemojte zaboraviti na telefon. Bilo bi dobro da se minimalno jednom tjedno čujete i telefonskim putem. Naravno, ukoliko je to moguće.

– Bez obzira da li si romantična osoba ili nisi, bilo bi dobro ponekad napisati i ljubavni sms ili email. Naravno da nije dobro pretjerivati, ali malo više iskazivanja ljubavi vas može dodatno zbližiti.

– Ostavite kratku ljubavnu poruku na njegovoj sekretarici. To nije skupo, on ne mora biti dostupan, a svakako mu može uljepšati dan, ne moraš previše govoriti, dovoljno je reći da ga voliš, da ti nedostaje i da se nadaš da će imati uspješan dan.

– Sve rasprave i konflikte rješavajte preko telefona, nikad putem emaila. Problem je što je email pisana komunikacija i tvoj partner ne zna kojim tonom nešto govoriš te lako može puno toga pogrešno razumjeti. Kako biste to izbjegli takve stvari rješavajte razgovorom.

– Šalji mu fotografije. Pronađi fotografiju na kojoj ste vas dvoje zajedno i pošalji mu emailom. Fotografije će održati kemiju.