22. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

4 važna pravila ponašanja za Facebook video chat

Sada kada je Facebook najavio video chat, većina korisnika ove društvene mreže je prilično...

4 važna pravila ponašanja za Facebook video chat

Sada kada je Facebook najavio video chat, većina korisnika ove društvene mreže je prilično uzbuđena i jedva čeka implementaciju istog. Kako bi izbjegli neugodne situacije evo nekoliko pravila ponašanja kojih bi se trebalo pridržavati:

1. Prihvati „ne“ kao odgovor. Ovo pravilo vrijedi općenito, pa tako i za ovu uslugu, ukoliko netko nije zainteresiran za ovu vrstu razgovora, nemoj inzistirati.

2. Bez obzira što želiš ostaviti ležerniji dojam, opet bi bilo dobro da budeš spremna za ovu vrstu razgovora. To ne znači kompletan make up i nova odjeća, ali pidžama ne bi trebala dolaziti u obzir.

3. Bez obzira što je besplatno, nemoj očekivati da će tvoji prijatelji biti na raspolaganju za ovu vrstu poziva svaki dan. Vrlo vjerojatno je da imaju i neke druge obveze.

4. Umjerenost je također bitna. Treba koristiti modernu tehnologiju, ali razgovori od 2-3 sata će vam „pojesti“ veći dio dana. Ukoliko je ta osoba blizu, radije idite na kavu. A ukoliko je nešto dalje, bolja opcija je da se čujete češće nego duže, tako će imati više volje za razgovor s tobom i sljedeći put, neki drugi dan.