Novi prijatelji na Facebooku

Novi prijatelji na Facebooku

Društvene mreže služe za povezivanje ljudi sličnih interesa, rođaka, prijatelja i slično. No, osim osoba koje stvarno dobro poznaješ vjerojatno se pitaš koga još treba dodati na listu kako bi sam Facebook bio što zanimljiviji, a da ne pretjeraš u tome. Slijedi nekoliko savjeta:

1. Novinari – oni su dosta zanimljivi i u toku, većinom prate i komentiraju trenutne događaje i imaju vrlo zanimljive statuse.

2. Kolege s posla – nije dobra opcija komentirati posao, ali sigurno imate i nekih drugih zanimljivih tema o kojima se možete dopisivati.

3. Zanimljivi pojedinci iz zajedničke grupe – učlanjen si u neku grupu koja te posebno zanima, naravno  budući da vidiš objave i komentare članova grupe, ukoliko ti se netko posebno sviđa nemoj se ustručavati i dodati ga za prijatelja. Zajednički interesi su jako bitni za povezivanje ljudi.

4. Popularni forumaši ili blogeri – oni uvijek mogu tvoj zid učiniti zanimljivijim, a s obzirom da često podsjećaju na svoja djela i komentare možda naučiš ili pročitaš i nešto novo.

5. Pod zadnjim navodimo nekog koga nikako ne trebaš sam dodavati, ali ukoliko ti pošalje zahtjev za prijateljstvom nikako ga nemoj odbiti – vaš šef.

Ostavite komentar

*