29. ožujka 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Komplicira li nam Facebook izlaske i veze?!

Facebook nas povezuje sa prijateljima, osobama sličnih interesa, ali isto tako Facebook nam može i zakomplicirati izlaske i druženja s osobama koje smo...

Komplicira li nam Facebook izlaske i veze?!

Facebook nas povezuje sa prijateljima, osobama sličnih interesa, ali isto tako Facebook nam može i zakomplicirati izlaske i druženja s osobama koje smo tek upoznali iz sljedećih razloga:

– Previše informacija za novog partnera – Dodavanje na Facebooku vam zvuči vrlo zanimljivo, no, u tom trenutku ni ne razmišljate o tome što sve možete pronaći na profilu simpatije, isto kao i ona na vašem. Bivši partneri, simpatije, udvarači, prijatelji s dvosmislenim komentarima nekad su nešto objavili na vašem zidu, a upravo novi partner ima uvid u sve to.

– Problemi sa statusom veze – Treba se odvažiti i prvi staviti na Facebooku da ste u vezi, opet s druge strane ako to vaš partner ne napravi može vam zadati glavobolju, a možda on jednostavno takve stvari ne želi objavljivati na Facebooku bez nekog posebnog razloga. U svakom slučaju komplicirano je.

– Fotografije – Sve vaše fotografije vama imaju neko posebno značenje, no, osobama koje ne znaju dublju priču svega, a posebno novom partneru puno toga može izgledati vrlo čudno.

Objave na zidu – Vi i vaši prijatelji imate svoju komunikaciju koja drugima nije potpuno jasna i u tome je čar, no, probajte se zamisliti u suprotnoj situaciji, da vi čitate takve objave na profilu od novog partnera, naravno da vam ne bi bilo svejedno.

Navedene stvari ne morate izbjegavati, no, ukoliko se vaš partner čudno ponaša od kada ste prijatelji na Facebooku objasnite mu kako stoje stvari, tko su vam prijatelji i vašu internu komunikaciju ili vi zatražite pojašnjenje za njegovu situaciju. Tako ćete sebi uštedjeti mnoge svađe i probleme na samom početku veze.