25. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Što još trebate znati o Facebook Timelineu?!

Osim što je jednostavnije pretraživanje profila drugih po određenom datumu, ovo su još neke zanimljivije novosti koje te čekaju...

Što još trebate znati o Facebook Timelineu?!

Osim što je jednostavnije pretraživanje profila drugih po određenom datumu, ovo su još neke zanimljivije  novosti koje te čekaju na novom profilu, odnosno liniji života.

Acitivity Log – opcija koja je dostupna samo tebi kao vlasniku profilu. Omogućuje ti jednostavniji pronalazak sadržaja za objavu, skrivanje ili čak brisanje sadržaja sa profila ukoliko ne želiš da bude vidljiv drugima.

View As, odnosno, pogledaj profil kao– Ova mogućnost je bila dostupna i na starim profilima u postavkama privatnosti, možeš vidjeti kako tvoj profil izgleda kada ga pretražuju drugi, koji sadržaji točno su njima dostupni, te u activity logu mijenjati ove postavke. Sam kontroliraš što će biti drugima vidljivo i dostupno. Samo se moraš malo potruditi, odvojiti vremena i „počistiti profil“.

Karta – Na ovoj karti će biti dostupna mjesta gdje si se prijavljivao, mjesta gdje su fotografije koje si objavio i sl. Ukoliko želiš „popuniti kartu“ provjeri svoje stare albume i označi gdje si bio u vrijeme fotografiranja. Ili se češće prijavljuj na mjesta.