20. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

10 tipova Facebook prijatelja. Koliko su iritantni?

Djevojka koja je prema svima bezobrazna. Što god da njeni prijatelji napišu ona će „popljuvati“. Naravno, uvijek ima...

10 tipova Facebook prijatelja. Koliko su iritantni?

– Djevojka koja je prema svima bezobrazna. Što god da njeni prijatelji napišu ona će „popljuvati“. Naravno, uvijek ima i neki dečko koji komentira komentare te djevojke, pokušavajući joj dokazati nešto i „spustiti“ joj, a zapravo je očaran njom.
Faktor iritacije 60/100,
Faktor iritacije za dečka 100/100

– Osobe koje pišu kvazi pametne misli i poslovice, a zapravo se obraćaju jednom od svojih prijatelja koji bi trebao misliti da se ta poslovica odnosi na nekog drugog, ali shvatiti poantu jer se odnosi ipak na njega, ali ne može se odnositi izravno na njega, ako joj zapravo taj prijatelj nije bitan i ne želi se s njim zamarati u životu. Ili što već.
Faktor iritacije 70/100

–  Dečko koji vas izvještava o svakoj lokaciji koju je posjetio danas.
Faktor iritacije 40/100

– Dečko koji misli da su svi idioti, naravno osim njega.  Od njega ćete vidjeti statuse „Zna li ITKO u ovom gradu voziti?!“
Faktor iritacije 50/100

– Djevojka koja misli da je zvijezda, a zapravo je prodavačica u dućanu. Tako će vas na Facebooku izvijestiti o svakom svom novom manekenskom snimanju, i svim fensi druženjima s poznatim prijateljima, a u subotu kada je sretnete na poslu ćete je ipak pitati: „Imate li za broj veću ovu majicu?“
Faktor iritacije 80/100

– Djevojka koja nam daje previše informacija.
Faktor iritacije 30/100

– Dečko koji vas poka vjerujući da će to voditi do seksa iako vas ne poznaje. Ima i takvih.
Faktor iritacije 80/100

– Prijatelj koji dodaje sve vaše prijatelje. Iako ga ne znate prihvatili ste ga za prijatelja, tada ste imali jednog zajedničkog prijatelja, sada ih imate 36.
Faktor iritacije 100/100

– Facebook duh. Ulogira se na Facebook jedanput, vjerojatno da bi provjerio što mu bivša djevojka radi, doda sve osobe koje poznaje. Zaboravi korisničko ima i lozinku i nikad se više ne ulogira.
Faktor iritacije 10/100

– Prijatelj koji se sjeća dana svoje slave. Za njega Facebook nije društvena mreža, nego još jedna prilika da podsjeća na svoje uspjehe iz srednje škole, odlične rezultate iz matematike, učenicu s kojom je hodao, a danas je supermodel, ili nastupe za nogometnu momčad škole. Sve od prije 20 godina.
Faktor iritacije 90/100