Što se događa s objavama koje uklonite s Facebook zida?!

Oglas

Što se događa s objavama koje uklonite s Facebook zida?!

Kada se odlučite obrisati objavu sa svog Facebook profila mišem idete na kućicu u desnom kutu iznad objave i kliknete na ukloni objavu, no, što se događa nakon toga. Da li Facebook čuva vaše objave i možete li ih vratiti?!

Objave koje obrišete sa Facebook zida su trajno izbrisane i nije moguće vratiti ih. Facebook ne koristi sistem koji imaju vaša računala i koja izbrisane datoteke ipak čuvaju u košu za smeće. Jednom kada obrišete Facebook objavu sa zida ona je trajno obrisana.

Odgovori

*