Znaju li vaši prijatelji da ste deaktivirali Facebook profil?

Oglas

Znaju li vaši prijatelji da ste deaktivirali Facebook profil?

Deaktivacijom Facebook računa vaš profil nestaje sa stranice dok god ga vi ručno ponovno ne aktivirate. Posebna obavijest se ne šalje vašim prijateljima, no, oni to mogu primijetiti budući da se deaktivacijom brišu objave koje ste postavljali na zid svojih prijatelja, kao i komentari na statusima, ispod fotografija, fotografije na kojima ste ih označili  i slično.
Ukoliko se naknadno odlučite reaktivirati svoj Facebook račun svi ovi podaci će se vratiti i ponovno biti dostupni na tvome, kao i profilima tvojih prijatelja.

Odgovori

*