Kako održati vezu na daljinu

Kako održati vezu na daljinu

Prije moderne tehnologije veza na daljinu je bilo puno teže izvediva s obzirom na vrijeme koje je trebalo da se uopće primi nečije pismo. Sada je situacija značajno drugačija i ono  što se nekad činilo potpuno nemogućim sada je dio svakodnevnice uz mobitel ili računalo i brzi internet.

Ovo su načini na koje možete održati vašu vezu bez obzira na udaljenost:

1. E-mail – Gotovo svi imaju e-mail, a kod veze na daljinu oni su posebno korisni. Možete ih pisati čak i više puta dnevno, detaljno objasniti sve što je potrebno i uključiti drugu stranu u ono što vam se događa, dodati fotografije… Ne morate biti u isto vrijeme uz računalo, a ipak možete opisati svoj dan.

2. Chat  – Možete koristiti onaj najobičniji, npr.facebook chat ili one s više mogućnosti (skype gdje se možete i vidjeti pomoću web kamere). Chat će vam omogućiti jednostavniju komunikaciju, jedino što je preduvjet da oboje morate u isto vrijeme biti uz računalo.

3. Poruke – Gdje god se nalazili gotovo uvijek imate mobitel uz sebe. Iskoristite to kako biste dečku/curi pokazali da vam je stalo, opišite što radite, gdje se nalazite…

4. Slike – Sve zanimljivosti zabilježite fotoaparatnom i proslijedite dalje.

5. Facebook – ili neki drugi profil. Uploadajte fotografije, postavljajte linkove, osvježavajte statuse, komentirajte aktivnosti i slično.

6. Video pozivi

Ostavite komentar

*