5 savjeta kako da privučete više lajkova na svoj Facebook status

5 savjeta kako da privučeš više lajkova na svoj Facebook status

Neki to žele priznati, neki ne, no većina korisnika koji objavljuju na Facebooku žele da taj njihov status bude i primijećen kod prijatelja, ispod slijede savjeti kako to postići:

1. Budi motivator – Potiči svoje prijatelje na nove aktivnosti, daj pozitivne komentare na ono što rade. Neka cijeli tvoj zid bude pozitivan. Nemoj kvariti raspoloženje drugima niti putem Facebooka negativno reagirati na njihove postupke.

2. Nije sve u tebi – Nitko ne voli narcise. Jedno vrijeme možda i mogu biti zanimljivi, no, kada ljudi vide da ponavljaš takvo ponašanje polako ali sigurno će te stavljati na listu čije obavijesti ne primaju.

3. Budi umjeren– Koliko god to čudno zvučalo, ali istraživanja su pokazala da duži statusi imaju više lajkova na Facebooku, no, nemoj pretjerivati, ne pišeš knjigu.

4. Budi dosljedan – Jedan dan nekoga hvaliti, drugi dan pisati protiv njega nema baš previše smisla, a ako to radiš ubrzo će tvoji prijatelji početi ignorirati tvoje objave.

5. Budi ažuran – Naravno da nije zanimljivo stalno se negdje prijavljivati i 14 puta dnevno pisati status, no, kada ti se nešto važno dogodi slobodno to podijeli sa svojim prijateljima. Uostalom, takve statuse i objave i drugi vole pa će također privući više lajkova.

1 komentar

  1. Sve napisano smatram potpuno ispravnim.Drago mi je da sam ovo proćitao,jer rjetko pišem statusi mislio sam da ja ne razumijem ponašanje natoj društvenoj mreži.Facebook koristim tek nekoliko mjeseci. Hvala potvrdili ste moje gledanje na tu temu ,članak mi dođe kao prijateljski razgovor!

Ostavite komentar

*