24. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Brišete li prijatelje na Facebooku?!

Brisanje nekog s liste prijatelja ponekad može biti vrlo neugodno, bez obzira što...

Brišete li prijatelje na Facebooku?!

Brisanje nekog s liste prijatelja ponekad može biti vrlo neugodno, bez obzira što neke osobe to stvarno i zaslužuju svojim ponašanjem na ovoj društvenoj mreži. Prečesti neugodni komentari, statusi, reklamiranje, pozivanje na sve moguće događaje, dijeljenje 17 poveznica dnevno i slično vam samo nepotrebno zatrpava Facebook. No, ukoliko i dalje imate kontakta s tom osobom ponekad brisanje nije najbolja opcija, no, možete podesiti svoje postavke tako da objave od tih osoba ne vidite, kao ni oni vaše.

Kada vidite sljedeću takvu objavu sve što trebate napraviti je pokraj te objave u desnom kutu kliknuti na strelicu i otvorit će se padajući izbornik na kojem trebate odabrati opciju sakrij/hide i zatim uredite postavke o obavijestima koje dobivate od te osobe.
Također, kada vi objavljujete status, fotografiju ili slično u donjem kutu vam se pojavljuje opcija tko će vaše objave vidjeti. Uglavnom vam odmah piše prijatelji, no, ukoliko kliknete na strelicu pokraj otvorit će vam se padajući izbornik na kojem ćete odabrati kome će vaše objave biti vidljive, ili prilagoditi postavke i odabrati osobe kojima vaša objava neće biti vidljiva.