23. svibnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Najčešći razlozi svađe parova zbog moderne tehnologije

Ne dodavanje partnera za prijatelja – On čeka da ona njega doda za prijatelja, ona želi da on napravi taj...

Najčešći razlozi svađe parova zbog moderne tehnologije

1. Ne dodavanje partnera za prijatelja – On čeka da ona njega doda za prijatelja, ona želi da on napravi taj korak. No, to što niste prijatelji na Facebooku ne znači da niste u dobrim odnosima. Ukoliko vam je do toga stalo razgovarajte i dogovorite se tko će prvi kliknuti.

2. Facebook prijateljstva s bivšima – Društvene mreže su podatke do kojih prije nismo mogli tako lako doći omogućile dostupnima u nekoliko klikova što može stvarati velike probleme partneru.

3. Stalno ste na mobitelu/iPadu/laptopu – Jednostavno ste uvijek dostupni i na to ste se navikli. U svakom trenutku želite provjeriti svoje emailove i javiti se na pozive bez obzira koliko oni bili bitni, no, upravo to može stvoriti probleme partneru koji će se osjećati zapostavljeno i zanemareno.

4. Objavljivanje novosti na Facebooku prije nego što to kažete partneru – Ukoliko vam se nešto dogodilo i vi ste to objavili na nekoj društvenoj mreži prije nego što ste javili partneru to može stvoriti probleme. Pokušajte posložiti prioritete.

5. Postovi prijatelja koje partner ne razumije – U novoj ste vezi i vaša partnerica još ne zna tko su vam prijatelji pa joj nisu jasne objave vaših prijateljica. Budite iskreni i objasnite joj sve na vrijeme kako biste izbjegli neugodne situacije.

6. Status veze – Ovdje se nema što reći osim da netko od vas dvoje mora napraviti prvi korak i poslati zahtjev za vezu.