19. travnja 2024.

Tehton

TEHno bonTON

Kako uspješno flertati na facebooku

Za uspješan flert na facebooku uvijek imaj na umu...

Kako uspješno flertati na facebooku

Za uspješan flert na facebooku uvijek imaj na umu da je to javni forum i da će drugi prijatelji moći vidjeti vaša dopisivanja ispod fotografija i na zidovima. Nemoj govoriti ono što ne bi rekla i na kavi s tom osobom, pred svojim i njegovim prijateljima.

Ukoliko želiš malo privatnosti radije koristi chat, nikad nemoj podcjenjivati inteligenciju svojih prijatelja.

Budi opuštena i nemoj baš sve što ti napiše shvaćati previše ozbiljno jer ćeš ga na taj način samo udaljiti. Izbjegavaj postavljanje previše osobnih pitanja. Dečki općenito ne vole razgovarati o sebi, a pogotovo ne s osobama koje tek upoznaju i pred kojima žele izgledati kao frajeri.

Nemoj slati zahtjeve za prijateljstva osobama koje on poznaje, biti odjednom super s njegovim prijateljem komentirati sve fotogradije, a nadaj se da će i on tako postupiti. To je idealno samo ukoliko ga želiš udaljiti od sebe.

Slobodno napravi prvi korak. Ne moraš čekati da on tebe pozove na kavu, ako vidiš da je pravo vrijeme možeš i ti to napraviti. Nakon nekog vremena flertanje s jednom osobom dosadi i potrebno je napraviti sljedeći korak ako oboje imate ozbiljnije namjere.