35 ideja za statuse na Twitteru

      Nema komentara na 35 ideja za statuse na Twitteru

Oglas

Jednostavni nacini da postane popularni na Twitteru

35 ideja za statuse na Twitteru

35 ideja za statuse na Twitteru Pomogni drugima – barem 50% tvojih statusa treba biti usredotočeno na to da odgovoriš na pitanja koja drugi postavljaju, manje od 10% treba biti bilo kakav način promidžbe.

35 ideja za statuse na Twitteru Budi podrška – kada drugi imaju težak dan napiši im da si uz njih, da ih podržavaš i slično.

35 ideja za statuse na Twitteru Budi zanimljiv – nemoj stalno ponavljati iste tweetove, budi što raznolikiji.

35 ideja za statuse na Twitteru Napiši dobar vic – naravno da nije preporučljivo bombardirati ljude svojim šalama, no, ponekad, kada čuješ ili pročitaš neki posebno zanimljiv vic svakako ga podijeli s drugima.

35 ideja za statuse na Twitteru Napiši neku novootkrivenu činjenicu – ako voliš čitati nova istraživanja podijeli novosti s drugima.

35 ideja za statuse na Twitteru Pitaj za preporuku – posebno korisno ako ti treba savjet za kupovinu i slično.

35 ideja za statuse na Twitteru Koristi linkove – koristi ukoliko si pročitao zanimljiv članak koji bi htio podijeliti s drugima, možda zanimljivu web stranicu, novu pjesmu, band i slično.

35 ideja za statuse na Twitteru Čestitaj drugima – zahvalnost i čestitke možeš i javno pokazati, pogotovo ukoliko su posebno drage osobe u pitanju.

35 ideja za statuse na Twitteru Zahvali drugima – ako si primio javnu čestitku, javno i zahvali.

35 ideja za statuse na Twitteru Ukoliko je nešto vrlo važno možeš nekoliko puta ponoviti isti tweet. No, nemoj pretjerivati, 2-3 puta je sasvim dovoljno.

35 ideja za statuse na Twitteru Komentiraj nečiju sliku ili avatar.

35 ideja za statuse na Twitteru Komentiraj na nečijem profilu.

35 ideja za statuse na Twitteru Pokloni nešto – ovo je korisno ukoliko imaš neke stvari koje više ne koristiš, a drugima bi mogle biti korisne. Napiši o čemu se radi i zamoli zainteresirane da ti se jave.

35 ideja za statuse na Twitteru Ako ti treba nešto konkretno što bi drugi mogli imati, a da im više ne koristi svakako pitaj.

35 ideja za statuse na Twitteru Budi ono što jesi! – nemoj se pretvarati da si netko drugi.

35 ideja za statuse na Twitteru Pozovi ljude koji te prate na neki događaj.

35 ideja za statuse na Twitteru Zatraži pomoć – korisno ako ti treba pomoć oko nečeg čime se trenutno baviš ili ti treba društvo u novim aktivnostima.

35 ideja za statuse na Twitteru Daj svoj komentar na neku novu knjigu, album, uslugu i sl.

35 ideja za statuse na Twitteru Pronađi dobar restoran – pitaj za savjet koji restoran je njima bio dobar i koji ti preporučuju.

35 ideja za statuse na Twitteru Sudjeluj u natjecanjima

35 ideja za statuse na Twitteru Podijeli s drugima zanimljive stihove – sigurno su neki stihovi na tebe ostavili snažan utjecaj, podijeli to s drugima.

35 ideja za statuse na Twitteru  Traži posao – ukoliko nemaš posla ili nisi zadovoljan s postojećim obavijesti i druge. Možda baš oni imaju nešto za tebe.

35 ideja za statuse na Twitteru Podijeli najnovije vijesti s drugima i zajedno komentirajte.

35 ideja za statuse na Twitteru Napravi anketu.

35 ideja za statuse na Twitteru Podijeli s drugima dobar recept ili pitaj da li je netko nešto slično već kuhao.

35 ideja za statuse na Twitteru Razgovaraj o vremenu – stara, dobra tema.

35 ideja za statuse na Twitteru Ako namjeravaš putovati, a ne možeš se odlučiti gdje bi, pitaj druge za savjet.

35 ideja za statuse na Twitteru Dopisuj se s ljudima zajedničkih interesa, tražite od njih savjete i korisne informacije.

35 ideja za statuse na Twitteru Iskoristi svoja znanja i iskustva i odgovaraj na tweetove drugih.

35 ideja za statuse na Twitteru Odgovori na pitanje što sada radiš?!

35 ideja za statuse na Twitteru Što namjeravaš napraviti?!

35 ideja za statuse na Twitteru Retweetaj nešto zanimljivo što je netko tweetao – pokaži drugima da ne promovirš samo sebe nego da si spreman na rasprave.

35 ideja za statuse na Twitteru Svoje nove odluke – podijeli s drugima što si napokon odlučio napraviti. Zdravija prehrana, više vježbanja ili čak selidba…

35 ideja za statuse na Twitteru Želje – podijeli s drugima što bi htio napraviti i promijeniti čak i ako nemaš nikakvu mogućnost to i ostvariti. To će potaknuti ljude na razgovor. Ovdje se ne misli na ono što bi htio da ti netko kupi.

35 ideja za statuse na Twitteru Postignute rezultate – obavijesti druge da si položio ispit, diplomirao, vjenčao se i sve drugo što bi druge moglo zanimati.

Odgovori

*