10 stvari koje curama ne bi smio napisati na zid

10 stvari koje curama ne bi smio napisati na zid

Facebook zid je odličan način za flert, ali kao što dobrim komentarom ili poveznicom možeš dobiti veliki plus kod djevojke, tako pogrešan post može upropastiti ako si i imao neke šanse ranije.

Ovo su neke od stvari koje nikada ne bi smio napisati djevojci na zid:

– 10 – „lol :P sinoć je bilo super zabavno ;) lol“   – Internet bi trebao biti zabavan, ali do točke u kojoj je smiješan.

– 9 – „Tko je taj tip na slikama? Je li ti to dečko?“ – Jedna je stvar malo ispitati situaciju, ali druga špijunirati je.

– 8 – „Bok“ – Čak i ako nisi čovjek od velikih riječi ovo je premalo. Za zid ipak trebaju najmanje tri.

– 7 – „Kako se osjećaš? Bila si prilično iscrpljena kada si otišla jutros.“ – Ako pokušavaš biti romantičan, onda to budi preko privatne poruke, a ne ovako javno.

-6 – „Oprosti, ali mislim da griješiš.“ – Bez obzira što je ovo najnormalnija rečenica u svakoj drugoj komunikaciji, ako joj se suprotstaviš preko zida na Facebooku pomislit će da nisi zainteresiran.

-5 – „Bucica moja.“ – Ovdje ima nekoliko grešaka. Prvo, pomislit će kako si nepismen, drugo, da misliš da je debela i treće da je smatraš djetetom.

-4 – „Baka mi je preminula, pa nemam baš neki dobar dan, ali se nadam da ćeš se dobro zabaviti s prijateljicama večeras. Što dečki rade? Idu u onaj kafić? Zadnji put sam se odlično zabavio tamo. U svakom slučaju, nedostupan sam do pogreba, ali ću te nazvati ovaj vikend“. – Prvo, uvijek pažljivo s lošim vijestima, drugo ne moraš joj dati svoj plan kretanja i treće, skrati, ovo je Facebook, a ne literarna sekcija.

-3 – „Bok Maja!!! Nadam se da provodiš lijep dan!!! Ne mogu dočekati da te vidim!!!“  – Ovo napiši, samo ako želiš odgovor tipa: „Pa dobro sam, vidim da si mi zaslinio cijeli Facebook, ali pustit ću te da još malo sliniš za mnom“.

-2 – „Jesi li radila test za trudnoću?“ – O moj Bože!

-1 – „Ako test kaže ne… a i dalje si napaljena… nazovi me!“ DISLIKE.