Kako osvojiti djevojku porukama

Kako osvojiti djevojku porukama

Iako je u većini slučajeva sva pažnja usmjerena na dobivanje broja mobitela od djevojke, problemi tek slijede, kada se javiti, što napisati i slično… Iako ste u prednosti jer ne vidi vaš izraz lica, to može biti i otežavajuća okolnost. Evo nekoliko savjeta kako bismo vam olakšali ovu situaciju:

–  Iako djevojka ne može vidjeti, ona može «osjetiti» što si napisao. Izbjegavaj negativan pristup jer tako nećeš biti zanimljiv suprotnoj strani. Budi nasmijan, veseo i flertaj.

–  Nemojte zaboraviti na komplimente. Čak i kada je ne vidiš, sigurno ima neka dobra stvar na njoj, neki postupak i sl. koji možeš pohvaliti.

–  Pokaži joj da se ne dopisuješ jer ti je dosadno nego da te stvarno zanima kao osoba.

–  Ne moraš se uvijek javiti kada očekuješ neko dugotrajno dopisivanje, slobodno pošalji ponekad i poruku u kojoj se samo javljaš da vidiš što radi i da žuriš jer si sada u gužvi. Pokaži da razmišljaš o njoj.

– Nemojte biti dosadni, ako osjetite da nije trenutak za dopisivanje, odustanite.

– Budite kreativni, umjesto običnog pitanja kako si danas, pitajte je je li sinoć gledala neki film, utakmicu, spomenite da ste vi gledali i pitajte da li prati taj sport.

– Pokažite da pamtite o čemu ste pričali, spomenite nešto od prošli put, ako je nešto komentirala to vam može biti povod za novi razgovor. Iskoristite priliku da se našalite, nemojte ozbiljno ulaziti u rasprave.

– Iskoristite neki njen komentar kao dvostruko značenje, nemojte pretjerivati, ali pokažite u kojem vas smjeru ona zanima.

–  Nemoj se bojati pozvati je van. Dopisivanje je dobra prilika za upoznavanje nekog, a ukoliko vidiš da imate nekih zajedničkih točaka ne treba ostati samo na tome. Pozovi je van kako biste se bolje upoznali.