Flertuje li vaš face-prijatelj s vama ili samo ubija vrijeme?!

Flertuje li vaš face-prijatelj s vama ili samo ubija vrijeme?!

Ako sumnjate da određeni netko povlači virtualne poteze, najbolje bi bilo da pratite njegove online interakcije, kako s vama, tako i s drugima.

Piše li po zidu vašeg facebook profila tjedno, šalje vam osobne poruke i dijeli online stvari, šanse su velike da je zainteresiran na određenoj razini. Vjerojatno želi saznati što mislite o nekim stvarima ili uspostaviti kontakt s vama.

Ipak, ako spama svaku djevojku koju poznaje, možda peca uokolo i čeka da neka zagrize. Ispod je popis pitanja koja trebate postaviti ako želite dobiti odgovor na ono ključno, pokušava li s vama nešto više.

– Komentira li vaše statuse, blog ili fotke na profilu? Ako komentira, komentira li vama više nego drugim prijateljicama. Odvažite njegove interakcije s vama i uobičajene interakcije s ostalim prijateljicama.

– Komentira li manje vidljive stvari? Ako je odjedanput na svim društvenim mrežama na kojima ste i komentira sitne detalje vašeg profila, pa čak i one koje se uploadali prije godinu i pol, vjerojatno namjerno traži i istražuje stvari o vama.

– Koristi li zavodljiv ton i seksi humor u komunikaciji s vama? Ako nešto što je netko napisao na vašem profilu kada se pročita naglas ima koketnu konotaciju, tada ima i u pisanom obliku. „Slatko“, „seksi“ „draga“… Muškarci ne koriste te riječi, osim ako i misle. Ako vas obasipa komplimentima, tada to vjerojatno i misli.

– Šalje li vam posebne privatne poruke, bilješke ili linkove? Možda ste samo online frendovi, ali ako s vama čavrlja preko privatnih poruka, vjerojatno želi nešto više.

– Koristi li vaše sadržaje. Najveći kompliment koji možete dobiti je da prenosi sadržaje koje ste objavili na svome blogu ili profilu.